.

.

Потребителски 72 x96 ковани железни врати, видът / размерът на предните врати железни входни врати hench-d23

Потребителски 72 x96 ковани железни врати, видът / размерът на предните врати железни входни врати hench-d23

BGN 3200.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Шанхай Henchuang Industry Co., Оод е специализирана в производството на чисти ковани изделия ръчно коване, квалифициран производство, продуктите се изнасят в Европа и Съединените Щати и т.н. Повече от 20 на развитите страни. Като потребител, който иска да си купи железни продукти, представяме ви няколко необходимите знания, за да защити своя полза.
1 .например, ковани порти, необходими ли са подправени?Обикновено ние купуваме квадратна стомана гладка, кованую това означава, че ние използваме въглища за отопление на квадратен стомана, а след това използваме въздушен чук удря стомана с четири страни .това променя формата на стомана,за да станат по-приятни и художествени ефекти, в сравнение с никакви ковано желязо, изделия,ковано желязо, изделия, които увеличават повече на генериране на занаяти и на генериране на време, това се нуждае от много опитен ковач, за да победи стомана с различни бяха замъглени от пара форми, особено при производството на сложни ковани железни порти, ковани hitters железни декоративни цветя части, които могат да покажат очарованието на ковано желязо и ефект, по-долу е проста схема за показване на малък ковано желязо порти с кованым въвеждането на занаят.
По този начин, можете да помислите за себе си реалните нужди независимо от това, дали сте избрали да ковано занаят или не ? ако искате да направите всичко възможно, за лукса и престижно атмосфера на ковани изделия, ние ви предлагаме да използвате подправени изделия, ако искате да спестите парите си, вие не трябва да се разглежда подправени продукти.

Основни характеристики

Тип Врати:
Стъкло
Номер На Модела:
Хенч-Д1
Зарядно Устройство Ще Захранване На Единица:
Комплект
Материал На Рамката:
Алуминиева сплав
Начин На Аутопсия:
Тласък и жаден
Открит Плувен Стил:
люлка
Позиция:
Търговски
Тип:
Входни Врати
Surface Покритие:
ЗАВЪРШЕНИ
Материал На Вратата:
Стомана
Основен Материал:
Стомана
Подобни продукти в категория