.

.

Самостоятелна личност лазер LT56 спектри изравняване на 3-прост ниво на лазер напречната линия

Самостоятелна личност лазер LT56 спектри изравняване на 3-прост ниво на лазер напречната линия

BGN 720.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Лазер точност спектри има повече избор и по-добри избори, защото те изграждат най-груби храни на земята. Има причина, поради която точност лазер Spectra е най-силният име в бранша. Те са изобретили тази индустрия. Още от първия ден те са пионерите на всяка голяма развитие в областта на лазерно позициониране за строителството. Затова можете да ги намерите продукти на по-голям брой работни места по целия свят, от всяка друга марка.
Самостоятелна личност спектри LT56 изравняване на 3-прост ниво на лазер напречната линия
Инструмент план лазер Spectra Precision® LT56 универсален има 3 самолета на 360 градуса лазерен лъч. Хоризонтална равнина и 2 вертикална равнина на 90 градуса се отделят предоставят напълно помощ е необходима, за голямо разнообразие нутряных приложения включително план и монтаж на стени, монтаж на акустична таван, преминаването на пункта, монтаж на релса библиотеката и стола, план за плочки и хоризонталното и вертикално подравняване. Автоматично самовыравнивающийся лазер осигурява лекота на използване.
LT56 се захранва от акумулаторна литиево-йонни батерии, които обикновено могат да предоставят живот на батерията от 25 до 45 часа, в зависимост от броя на използваните лазерни равнини.

Основни характеристики

Номер На Модела:
LT56
Състояние:
НОВО
Тип На Блока:
kg
MPN:
не се прилага
Държава / регион на производство:
Китай
Тип:
Нива На Линия
брой на единици за измерване:
3
Дисплей:
Аналог
EAN:
069646339714
Подобни продукти в категория