.

.

F05209 1pc PL2303HX USB Transfer to TTL RS232 Serial Port Adapter Module Nine Upgrade Board Recovery Console Upgrade

F05209 1pc PL2303HX USB Transfer to TTL RS232 Serial Port Adapter Module Nine Upgrade Board Recovery Console Upgrade

BGN 3.18

Брой продукти
Налично за поръчка


F05209 1pc PL2303 HX USB Transfer to TTL RS232 Serial Port Adapter Module Nine Upgrade Board Recovery Console Upgrade
PL2303 HX USB Transfer to TTL RS232 Serial Port Adapter Module Nine Upgrade Board Recovery Console Upgrade Забележка : няма техническа помощ цвят на печатната платка ще бъде променен от функцията е една и съща. Брой : 1 бр PL2303 HX USB to TTL RS232 модул този модул може да се използва за DVD / устройства като рутера/твърд диск ъпгрейд, този магазин само модули могат да бъдат използвани за серийна комуникация, четка, която не предоставя на подходящо ръководство!
За някои клиенти, индустрия, научни изследвания и серийния порт на вашия компютър е много важно, много устройства използват последователно и клиентския софтуер за КОМПЮТЪР, за да свържете до много схемным модули може да бъде много интуитивен и лесен за използване сериен порт отстраняване на грешки отладочного софтуер, много инструменти трябва да се извършва последователна връзка и обмен на данни.
Но лаптопи, поради ограниченията на пространството и други съображения, тъй като не са последователни портове, дори някои настолни компютри влияе на продължаването на силата на конфигурацията на серийния порт, от което имаме спешно нужда от серията част от клиентите е много разстроена.

Основни характеристики

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Материал:
Композиционен Материал
търговска марка:
jmt
RC Parts & Ркц:
USB-транзистор
Подобни продукти в категория