.

.

Пречистване на басейна с плаваща батерия / почистване на 2H, управление на Bluetooth чрез смартфон, самоконтрол.

Пречистване на басейна с плаваща батерия / почистване на 2H, управление на Bluetooth чрез смартфон, самоконтрол.

BGN 2110.40

Брой продукти
Налично за поръчка


Най-новата безжична модел drvien с плаваща батерия за пречистване на басейна 3110 bluetooth-управление чрез смартфон, self-diagonstic безплатна доставка
Описание на продукта
T he3011 (с камера и приложение за смартфон) robotic pool чистота-това е нов тип на високо ефективни и енергоспестяващи робот за почистване на плувни басейни. Благодарение на своята напреднала програма за управление на компютърни той може автоматично почистване на стените и дъното на басейна. В същото време той филтрира водата на басейна, и се отървава от частици, не измества водата на басейна. Той е напълно экологичен.
За безопасна работа, по-чиста, работи на постоянен ток 24 V. Моля, прочетете внимателно това ръководство на потребителя преди употреба .
Име на робот за пречистване на басейна 3110 номинално входно напрежение и честота адаптер 100-240 vac, 50/60 Hz максимално зарядно напрежение на адаптера 21±0,2 vdc валута зареждане 3,5 както и продължителността на работа на батерията Макс 2 ч филтър способността на 20 м3 / ч плътност филтър 60/80 окото скорост на пълзене 12,5 м/мин IP Grade Cleaner-IPX8 на максималната дълбочина на басейна, 2 м, отдалечена на разстояние >20 m работна температура на зареждане 0~+40С; издаване : -20~+60С
Експлоатация
На вниманието на
Хванете горната писалка и понижаване на пречистване в басейна, задължително опорожните капан въздухът вътре, след това пречистване може да се потопите в пода на басейна.

Основни характеристики

документ:
CE, UR, RoHS, UL
Номер На Модела:
3110
Мощност (W):
Напрежение На Тока (В):
24V
Тип:
Ултра Тънък Въздушен Филтър
Инсталация:
Робот
Резервации Време:
No
Специална Смукателна Дюза:
Почистете Дюзата Събрание На Прах Циклон
Функция:
Усвояването На Измиване
дистанционно управление:
ДА
Тип На Съхранение Прах:
Текстилен Филтър За Прах
Подобни продукти в категория