.

.

Автоматичен обхват на Цифрово измерване на съпротивление на заземяване интелигентен LCD 3 Щифта Измерване на съпротивление на заземяване тестер повърхността на по?

Автоматичен обхват на Цифрово измерване на съпротивление на заземяване интелигентен LCD 3 Щифта Измерване на съпротивление на заземяване тестер повърхността на по?

BGN 581.00
BGN 638.40

Брой продукти
Налично за поръчка


Автоматичен обхват на Цифрово измерване на съпротивление на заземяване интелигентен LCD 3 Щифта Измерване на съпротивление на заземяване тестер повърхността на почвата
Описание на продукта : ST2016 тестер на съпротивлението на заземяване и дела на съпротивлението на заземяване на измерване на съпротивление на заземяване C2, 3 жици, автоматичен Диапазон на измерване на съпротивление на заземяване (ρ) с използване на метода на Веннера * тест разрешение 0,001 ω в диапазона от 20 кОм. * Усъвършенстван метод на филтрация (въз основа на бързото преобразуване на Фурие БПФ) намалява зашеметяващи смущения за получаване на стабилни измервания. * Автоматичен и ръчен избор на честота тест на ток в четири ленти (94/105/111/18 Hz). В автоматичен режим. * Предупреждение за прекалено много шум и високо съпротивление на обслужващ шиповете на заземяване. * Голям графичен дисплей със задно осветление за четене в слабо осветени области. * До 999 резултати от измерванията могат да се съхраняват в паметта и са причинени от на дисплея. * Запаметени резултати могат да бъдат прехвърлени върху КОМПЮТЪР с помощта на софтуер и USB-адаптер, които не са включени в комплекта. Измерване на съпротивлението на заземяване 1 : измерване на съпротивлението на заземяване с помощта на 2, 3 тел и шест диапазони, които обхващат измерване от 0,03 Om до 19,99 ком. 2 : също така е идеален за по-големи системи за заземяване и при значителни тест за ток 20 ma (макс.) с висока резолюция 0,001 ома в обхвата на 2 ома. 3 : усъвършенстван метод на филтрация (въз основа на бързото преобразуване на Фурие "БПФ") намалява зашеметяващи смущения за получаване на стабилни измервания. 4 : предупреждения за прекалено много шум и високо съпротивление на обслужващ шиповете на заземяване.

Основни характеристики

търговска марка:
НИКЕТИМЕТР
Размери:
270 (W) x 190 (L) x 80 (D) mm
Изпитвателно Напрежение:
48 VAC КВАДРАТИЧНА СТОЙНОСТ
Клас На Точност:
(2%+3dgt)
Направи си Сам пособия:
Електрически
Обхват На Измерване:
0,01-19,99 към ом
Тип На Дисплея:
Само Цифри
Работна Температура:
-10-50С
Номер На Модела:
ST2016
Подобни продукти в категория