.

.

Генератор за вятърна енергия 2017 нов алтернатор за ветрогенератора 400 W 12/24 В мини-вятърен генератор с контролер се втурнаха

Генератор за вятърна енергия 2017 нов алтернатор за ветрогенератора 400 W 12/24 В мини-вятърен генератор с контролер се втурнаха

BGN 294.00
BGN 368.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Нов Generador Eolico Gerador De Porto 400w 12 / 24v мини-вятърен генератор с контролер Rushed
Опаковъчен лист 1. ветротурбина 2. 5 броя остриета 3. ступица турбина 4. Болтове винт и носа конус 5. регулатор на вятъра
Характеристики На Генератор Турбина:
Ниска скорост на вятъра 2 m/s стартира на вятърен генератор.
Това е най-очевидното предимство на този ветрогенератора във всички продукти на същото ниво на пазара, които осигуряват висок коефициент на използване на енергията на вятъра.
2. изход постоянен ток, вграден контролер
Вградена дизайн на контролера позволява на контролиращия орган да произвежда стабилна производството на електроенергия. Изходно напрежение dc 12 V или 24 V може да бъде автоматично распознано.
3. ниска недостатък и силна способност да устои на Тайфуну
Фен приема уникален дизайн удря тялото на самолета, правилна дейност, никакъв шум, нож с производството на композитни материали найлон и да стане, с оптимизация на аеродинамичен дизайн и структурен дизайн, скорост на вятъра за стартиране ниска,висок коефициент на използване на енергията на вятъра, увеличава производствената мощност на сила. Кърмата волана приема дизайн автоматично на отклонението, по-силна способност да издържат на тайфуну, сигурна и надеждна работа.
4. хоризонталната функция на вала.
Генератор турбина може да регулирате ъгъла на автоматично според начина на вятъра хоризонтална конструкция на вала.
5.15-годишен живот.
Правилното дизайн лабиринт на мотора вътрешни, външни всички крепежни елементи высокопрочные продукти от неръждаема стомана, така че той е по-най-доброто влияние на защита, може да направи водостотьким (IP65), предотвратяване на пясък е по-ефектно.
6. структурата е проста и надеждна, красива появата на силна мобилност.
Този вятърен генератор клаусекер за системи за 12 V и 24 V, но напрежение на системата 12 V ще бъде по-ефективен и по-мощен. Само местната скорост на вятъра купувача винаги в бързо време всеки ден( по-бързо от 12m/s), напрежение на тока система 24 V изпълним. Така че, ако вие не забележите напрежение, ние ще ви изпратим вятърен генератор 12v.

Основни характеристики

Напрежение:
12V, 24V
Спецификация:
3 Blades, 5 Blades
Цвят:
Бял
Мощност:
400W
Номер На Модела:
B-400S
Тип:
Ветроэнергетический Генератор
is_customized:
Yes
Контролер:
12Vor24V е включена в комплекта
Стока:
Генератор турбина 400w
Номинална мощност:
400 W
Номинално Напрежение:
12Vor24VDC
Диаметърът на ротора :
1200мм
Пусковая скорост на вятъра (м/с):
2
Номинална скорост на вятъра (м/с):
12
Номинална Скорост На Въртене:
900р/мин
Тип На Двигателя:
Монофазен генератор с постоянни магнити
Брой Ножове:
5
Подобни продукти в категория