.

.

Индивидуален дизайн на Отпадъци етикети самозалепващи Перлата на Crystal Diamond ивица на границата фотоалбум домашен телефон автомобил занаяти украса

Индивидуален дизайн на Отпадъци етикети самозалепващи Перлата на Crystal Diamond ивица на границата фотоалбум домашен телефон автомобил занаяти украса

BGN 160.00

Брой продукти
Налично за поръчка


СТИКЕРИ СОБСТВЕН ДИЗАЙН
Моля, прочетете следващия 1-ви, преди да поръчате. Благодарим ви.
1) Тази препратка е предназначена за етикети собствен дизайн.
2) моля, изпратете ни вашите дизайн, размер, количество, за да цитирам най-важното преди да поръчате. Благодарим ви.
3) за MOQ, то зависи от конструкцията, се променя от 200sheets/color/design , 500sheets..1000sheets..3000sheets до 5000sheets.
4) След някои продукти за помощ, за всички нужди, моля, просто се свържете с нас. Благодарим ви. : )
Перлена Цветна Картичка :
Планински Кристал, Цвят На Карти :
1. Искаме с регистриран адрес който показва в Aliexpress; 2. Ние не поемаме никакви митнически такси или на данък; 3.Като цяло, налични техники перевозкы на пратката, както следва : DHL, EMS, UPS, FEDEX и др. Ние ще направим всичко възможно, за да изберете най-разумен вариант за вас. Ако искате да зададете един от тях, моля, уведомете ни, за първи път. 4.Ако имате някакви други въпроси, които се нуждаят от нашата помощ, моля, пишете ни по всяко време. Вашето задоволително - нашето единствено желание. Вашата обратна връзка е изключително важна за нас.
Моля, моля, пишете ни на положителна оценка, тъй като само вие ще бъдете доволни от своята покупка. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако сте недоволни от покупката, ние ще направим всичко възможно, за да разреши всички проблеми с вас.

Основни характеристики

Цвят:
100, 200, 250, 450, 660
Тип:
Неприятен Тип
Подобни продукти в категория