.

.

Дистанционно управление YT-REMO за автомобил адаптер Bluetooth YT-BTA

Дистанционно управление YT-REMO за автомобил адаптер Bluetooth YT-BTA

BGN 30.38

Брой продукти
Налично за поръчка


Дистанционно управление YT-REMO за автомобил адаптер Bluetooth YT-BTA :
Следващата пътека / предишна песен / бързо напред / бързо назад / отговор / край на повикване / възпроизвеждане / пауза
Работа с автомобилен адаптер Bluetooth YT-BTA :
Въвеждането на функцията блок за дистанционно управление :
YT-BTA предлага разширителен слот за дистанционно управление позволява на потребителите да добавят специално устройство за дистанционно управление(не е стандартна подробност, трябва да бъде закупен отделно ). Устройство за дистанционно управление се интегрира с бутон за отговор / светлини, бутон на предишната песен, и бутон на следващата песен, която е в състояние да постигнат някои функции, които OEM Car stereo не може да направи. Работата му е по-интуитивен и удобен. Външен вид и конфигуриране на функции на бутоните изглеждат по следния начин :
Както е показано на снимката по-горе, бутони от ляво на дясно - това е предишната песен, отговор/край на повикване, на следващата песен.
Блок за дистанционно управление на малка, гъвкава инсталация и оформление на мача в колата. Директно да го свържете към конектора за дистанционно управление на модул YT-BTA, а след това я поставете в желаната позиция в колата.
Отговор/направи обаждане
1.при входящо повикване, натиснете бутона на дистанционното управление Answer/Hang up, за да отговори на него, или натиснете и задръжте бутона на дистанционното управление Answer/Hang up, за да го отхвърли. Натискането на бутони за дистанционно отговор/светлини по време на разговор ще доведе до отбою на провеждания разговор.
2.Bluetooth връзката е изключено, натиснете бутона на дистанционното управление Answer/Hang up, и YT-BTA автоматично се свързва с последния свързан устройството.
3.Когато YT-BTA и мобилен телефон са свързани чрез Bluetooth, щракнете два пъти на бутона за отговор/тъмно блок за дистанционно управление ще доведе до повторно набиране на последния причинени от телефонен номер. Когато два мобилни телефона са свързани към YT-BTA чрез Bluetooth едновременно, само на мобилния телефон, като основно устройство може да отговори на команда за повторно набиране на последния причинени от стаята.
4. независимо от това свързано ли е текущото устройство, Bluetooth успешно или не, натиснете и задръжте бутона на дистанционното управление Answer/Hang up в рамките на 5 секунди, YT-BTA ще влезе в състояние на сдвояване, в това време YT-BTA се открива за други Bluetooth устройства.

Основни характеристики

специални характеристики:
MP3-плейъри, Bluetooth
Изходна Мощност:
Като Автомобилно Радио
Вид На Материала:
Пластмаса
търговска марка:
YATOUR
Разделителна способност:
Като на екрана на автомобилното радио
Размер На Инсталация:
1 Din
На езика на osd:
Английски
Размер На Елемента:
72*62*18 мм
Напрежение:
12V
Цвят:
Черен
Трафик Радио Сигнал:
Като Автомобилно Радио
Размер На Дисплея:
2.5
Капацитет На Паметта На Компютъра:
Като Устройство С Bluetooth
Тегло На Продукта:
0.1kg
Името На Модела:
ИТ РЕМО
управление на музиката:
Следващата Песен/Предишна Песен/Бързо Напред/Бързо Назад
Функцията за телефонно обаждане:
Отговор/край на повикване/възпроизвеждане/пауза
Подобни продукти в категория