.

.

Jinke 1 чифт предни амортисьора SEBS размер-B броня мощност амортисьор пружинен буфер за Hyundai Tucson

Jinke 1 чифт предни амортисьора SEBS размер-B броня мощност амортисьор пружинен буфер за Hyundai Tucson

BGN 61.00
BGN 63.98

Брой продукти
Налично за поръчка


Чисто нов с високо качество 1 чифт предни амортисьора SEBS размер-B броня мощност възглавница амортисьор пружинен буфер за Hyundai Tucson
Ако е слаба пружина (носещи е малко по-тежък корпус е много ниска),те могат поддържаща извор на напрежение, относно подобряване на корпуса,за подобряване на носещата способност.
Ако често се движат по неравен път (турбулентност,когато моментно налягане има тенденция да навреди на системата за окачване), те могат да подобрят демпфирующий ефект,усвояването на преходния налягане, защитни крачета и система на окачване.
Ако често носят тежки (амортисьор и подвесная система за по-лесно възраст), а след това благодарение на амортизация, защита на демпферов и подвесната система, удължават срока на експлоатация на демпфирующей система.
Ако ударни ефект (не на комфорт, ще доведе до умора на шофиране, няма удоволствие), задаване на гумен буфер за подобряване на демпфирующего ефект, подобряване на комфорта на шофиране, насладете се на удоволствието от шофирането.
Ако искате подвесную система за по-дълъг срок (замени подвесную скъпи),а след това висококачествен гумен буфер обикновено се предлага след 3-5 години,по-дълъг живот на окачването 2-3 години.

Основни характеристики

Tucson-Година:
2012,2015,2013,2014
За Марки Автомобили / Модели:
Hyundai
Височина На Продукта:
10cm
Държава / регион на производство:
Китай
Вид На Материала:
себс
Преносимото Номер Детайли:
SEBS0001-1/2
Модел На Hyundai:
Tucson
специални характеристики:
Защита
Производствен Номер Детайли:
SEBS0001
Тегло На Продукта:
1.5kg
Дължина На Продукта:
25cm
Широчина На Елемента:
15cm
Настаняване на превозното средство:
ФАСАДА
Подобни продукти в категория