.

.

Jinke 1pair Front Shock SEBS Size-A Bumper Power Cushion Absorber Spring Buffer For Ford Explorer

Jinke 1pair Front Shock SEBS Size-A Bumper Power Cushion Absorber Spring Buffer For Ford Explorer

BGN 61.00
BGN 63.98

Брой продукти
Налично за поръчка


Brand New High Quality 1 двойка от предните амортисьори SEBS Size-A Bumper Power Cushion амортисьор пружинен буфер за Ford Explorer
Ако е слаба пружина(носеща сила е леко по-тежък корпус е много малка), те могат да използват поддържаща извор на напрежение, сравнително улучшающую корпус, улучшающую носещата способност.
Ако често се движат по неравен път (сътресения при миг налягане се стреми да доведе до увреждане на системата за окачване), а след това те могат да подобрят демпфирующий ефект, усвояването на преходния налягане защитни амортисьори и система за окачване.
Ако често се превозват на тежестта (амортисьор и подвесная система по-лесно се поддават на стареене), а след това благодарение на амортизация, защита на демпферов и подвесната система, удължава срока на експлоатация на демпфирующей система.
Ако ударни ефект (не на комфорт, ще доведе до умора на шофиране, няма удоволствие), задаване на гумен буфер за подобряване на демпфирующего ефект, подобряване на комфорта на шофиране, получаване на удоволствие от шофирането.
Ако е необходимо подвесная система за по-дълго (подмяна на окачен скъпа), а след това висококачествен гумен буфер обикновено се предлага след 3-5 години, а срокът на служба на окачването се удължава с 2-3 години.

Основни характеристики

Модел На Ford:
изследовател
Височина На Продукта:
10cm
Държава / регион на производство:
Китай
Вид На Материала:
себс
Изследовател-Година:
2014,2015,2011,2016,2013,2012
Преносимото Номер Детайли:
SEBS0001-1/2
За Марки Автомобили / Модели:
Брод
специални характеристики:
Защита
Производствен Номер Детайли:
SEBS0001
Тегло На Продукта:
1.5kg
Дължина На Продукта:
25cm
Широчина На Елемента:
15cm
Настаняване на превозното средство:
ФАСАДА
Подобни продукти в категория