.

.

Jinke 1 чифт предни амортисьора SEBS размер-F броня мощност амортисьор пружинен буфер за Volvo S80

Jinke 1 чифт предни амортисьора SEBS размер-F броня мощност амортисьор пружинен буфер за Volvo S80

BGN 61.00
BGN 63.98

Брой продукти
Налично за поръчка


Напълно нов клас 1 чифт предни амортисьора SEBS размер-F броня силовата възглавница амортисьор пружинен буфер за Volvo S80
Ако е слаба пружина(носеща сила е леко по-тежък корпус е много малка), те могат да използват поддържаща извор на напрежение, сравнително улучшающую корпус, улучшающую носещата способност.
Ако често се движат по неравен път (сътресения при миг налягане се стреми да доведе до увреждане на системата за окачване), а след това те могат да подобрят демпфирующий ефект, усвояването на преходния налягане защитни амортисьори и система за окачване.
Ако често се превозват на тежестта (амортисьор и подвесная система по-лесно се поддават на стареене), а след това благодарение на амортизация, защита на демпферов и подвесната система, удължава срока на експлоатация на демпфирующей система.
Ако ударни ефект (не на комфорт, ще доведе до умора на шофиране, няма удоволствие), задаване на гумен буфер за подобряване на демпфирующего ефект, подобряване на комфорта на шофиране, получаване на удоволствие от шофирането.
Ако е необходимо подвесная система за по-дълго (подмяна на окачен скъпа), а след това висококачествен гумен буфер обикновено се предлага след 3-5 години, а срокът на служба на окачването се удължава с 2-3 години.

Основни характеристики

Височина На Продукта:
10cm
Държава / регион на производство:
Китай
Вид На Материала:
себс
S80-Year:
2012,2015,2011,2014,2013
За Марки Автомобили / Модели:
Волво
Преносимото Номер Детайли:
SEBS0001-1/2
Модел На Volvo:
s80
специални характеристики:
Защита
Производствен Номер Детайли:
SEBS0001
Тегло На Продукта:
1.5kg
Дължина На Продукта:
25cm
Широчина На Елемента:
15cm
Настаняване на превозното средство:
ФАСАДА
Подобни продукти в категория